Wij gaan toch stilaan af en toe ……..Vuren 226

Of wat de regering nooit meer kan goedmaken of juist herstellen.

Goede vrienden en beste lezers , begin juli heeft onze onovertroffen journalist en redacteur Ludo aangekondigd dat hij voor korte tijd zou afwezig zijn wegens een ziekenhuisopname . Die heeft langer geduurd dan verwacht werd , maar een paar weken geleden zag het er naar uit dat Ludo stilaan weer begon te schrijven ….even verscheen er iets , maar het verdween twee dagen later !
Ondertussen is Ludo weer in het ziekenhuis opgenomen en kan hij dus hier nog niet actief zijn……
Daarom gaan wij in de Gazet van Laakdal af en toe toch iets publiceren om te laten blijken dat ze nog bestaat……en in de hoop dat Ludo Vervloet snel weer het roer in handen neemt…..

Er gebeuren ondertussen immers zo veel zaken waarvan wij weten dat Ludo er zeker zou commentaar op geven ….zoals eergisteren over het bericht dat er duizenden dokters met een buitenlands diploma de laatste jaren in dit land actief zijn geworden , elk jaar meer en meer ! En dat terwijl onze regeringen al jaren bezig zijn te beletten dat er zich aan onze universiteiten genoeg jongeren mogen aanmelden om aan dokterstudies te beginnen!
Met het nieuws van eergisteren op de achtergrond is datgene wat de regering nu al jaren doet , steeds minder jongeren toelaten om dokter te worden een beslissing op het misdadige af….een verkeerde beslissing die ze niet meer kan goed maken tegenover die misdeelde generatie.
Dit willen wij nu in een eerste ontboezeming toch kwijt………
En in hoofdzaak hopen wij dat onze redacteur snel weer komt…..
Louis Vuren