THE UNIFIED SPECIALS

Vrijdag 12 april vindt het sportevenement ‘The Unified Specials’ plaats op de sportvelden van Nike in Laakdal (Nikelaan 1, 2430 Laakdal). Het is een sportdag voor mensen met en zonder een verstandelijke beperking. Er zijn ongeveer 170 deelnemers.

Dagplanning:

9u – 10u: de deelnemers worden ontvangen door ‘de kemphaan’ van Westerlo (mascotte) en kunnen zich nadien aanmelden.

rond 9u30: de deelnemers worden opgewarmd door onze dansdocent Raf Van Puyembroeck, Mister Gay Europe en Belgium 2016 – beter bekend als de dansact op hoge hakken (TRINXX) bij Belgium’s en Holland’s Got Talent 2019.

vanaf 10u: de deelnemers beginnen aan de activiteiten. Er zijn 9 standen van activiteiten van telkens 20 minuten. Nadien schuiven ze door naar de volgende stand.

rond 14u45: prijsuitreiking (veel dagcentra moeten dan al terug vertrekken)

Parking: parking Nike (deelnemers en vrijwilligers worden begeleid naar een externe parking buiten Nike Laakdal.
* Bij gebrek aan plaats kan je best de kiss-and-ride zone nemen – de personen die je bij hebt eerst afzetten – de parkeerwachters zullen de wagen begeleiden naar de externe parking. Vanuit de externe parking word je teruggebracht naar de sportvelden via poolwagens)
.

Wij zijn vrijdag altijd bereikbaar op het nummer 0472/60.51.73 !

Uitnodiging

“We nodigen u graag uit voor onze sportdag op 12 april.”

Tine Gielis (burgemeester Laakdal): “Laakdal streeft naar een sportlandschap waaraan iedereen, ook personen met een beperking, kunnen deelnemen. Dankzij een verbindend event als de ‘Unified G-sportdag’ leren we samen sporten, spelen en omgaan met verschil. Als burgemeester ben ik dan ook trots dat onderwijs, industrie en gemeente de handen in elkaar hebben geslagen om dit project te kunnen realiseren.”  ***