vandaag vrijdag 29.04.22 huldiging sportlaureaten

Traditiegetrouw huldigt het Forum Sport en de gemeentelijke Sportdienst Laakdal elk jaar zijn individuele sportbeoefenaars en -clubs. Normaal gebeurt dat eind januari, maar door corona kon dat niet voor 2020 en 2021.

* Maar omdat 2021 een buitengewoon jaar was, zijn het aantal kandidaten beperkt. Daarom zijn er uitzonderlijk geen eindlaureaten per categorie verkozen.

* “Toch willen wij onze appreciatie tonen voor alle geleverde prestaties én voor de inspanningen en het enthousiasme van de vrijwilligers”, zegt schepen van Sport Benny Smets. “Elke genomineerde sporter of club zal dan ook gehuldigd worden op het podium en een prijs ontvangen.”

* Der huldiging vindt morgen/vandaag vrijdag 29 april vanaf 20 uur in Sportcentrum ‘De Kwade Plas’ in Veerle. De feestelijke avond zal als vanouds vlot aan elkaar gepraat worden door de professionele , weliswaar gepensioneerde , maar nog even kwieke presentator Frank Raes.

* “Wij koppelen aan de huldiging ook een ‘bedankingsmoment’ vast. Iedere erkende sportclub krijgt als blijk van waardering om de club te hebben rechtgehouden tijdens de crisis een gratis hapje/tapje tussen 19 en 22 u.”, besluit Benny.

** Programma: 19.20 uur verwelkoming   20.00 uur woordje schepen van Sport Benny Smets    20.05 uur voorstelling kandidaten door Frank Raes    22.00 uur groepsfoto’s, pers …