ook een kopje koffie van MOKAPI ?

Uitreiking Laakdalse ondernemersprijzen

Tijdens het nieuwjaarsontbijt voor de Laakdalse ondernemers werden zondagmorgen, naast de starter en de ondernemer van het jaar, ook de lifetime achievement awards uitgereikt.

* In de categorie ‘starter van het jaar’ werden drie zaken genomineerd die een vliegende start hebben gemaakt en een stevige basis hebben gelegd voor een succesvolle toekomst, nl. zero waste en biologische winkel Vital Bokal in Veerle, ambachtelijke slagerij en traiteurszaak Net iets anders in Vorst-Centrum en foodbar en take-awayshop La Tierra in Eindhout. Vital Bokal mocht de titel ‘starter van het jaar’ in ontvangst nemen.

* De titel ondernemer van het jaar’ stond in deze editie in het teken van ‘baanbrekend ondernemen’. Zelfstandigen die succesvol omgaan met risico’s en kansen durven grijpen, zijn dan ook de synoniemen van de drie genomineerden: fotostudio en creatief atelier Arte di Loco in Vorst-Centrum, koffiebranderij Mokapi in Veerle en Villa & Vuur dat gespecialiseerd is in hedendaagse verwarmingstechnieken in Vorst-Meerlaar. ‘Ondernemer van het jaar’ werd Mokapi (nieuwe winkel Eindhoutsebaan – Veerle)

* Er werden ook dit jaar niet één maar drie Lifetime Achievement Awards uitgereikt. Liliane Ven, oprichtster van het Argentakantoor in Vorst-Centrum , Wies Nysmans, grondlegger van zakenkantoor Nysmans in Vorst-Meerlaar en Roger Simons, stichter van Simons Ramen en Deuren in Eindhout zijn een vaste waarde in Laakdal. Ook zij werden zowel letterlijk als figuurlijk in de bloemetjes gezet voor hun vakmanschap en ondernemerszin waarmee zij hun bedrijf en onze gemeente op de kaart hebben gezet.