interne bestuursverkiezingen

Halverwege de legislatuur heeft CD&V Laakdal interne bestuursverkiezingen georganiseerd.

Stein Voet is door CD&V Laakdal opnieuw verkozen als afdelingsvoorzitter. Na drie jaar kreeg hij een nieuw mandaat om de afdeling richting de verkiezingen van 2024 te loodsen. Stein heeft het voorbije jaar het onderwijs verlaten en is nu ook aan de slag als provinciaal secretaris voor CD&V. De expertise die Stein binnen Laakdal opbouwde komt nu de ganse provincie ten goede”, weet…

Tine Gielis die samen met Gerda Broeckx de vrouwenbeweging Vrouw en Maatschappij voor haar rekening zal nemen. Tine en Gerda staan reeds geruime tijd hun ‘vrouwtje’ in het Laakdalse schepencollege.

Binnen onze afdeling organiseren wij jaarlijks een groots event rond Internationale Vrouwendag. We hopen dat we in de toekomst opnieuw de kans krijgen om zulk event op poten te zetten waarop we alle Laakdalse vrouwen mogen samenbrengen.

Student Chiel Peeters zal de kar van Jong CD&V Laakdal trekken. Ward Sledsens is opnieuw verkozen tot voorzitter van de CD&V senioren. Hij wordt ook regionaal voorzitter van de seniorenbeweging in de Kempen.

Meer info    www.laakdal.cdenv.be