Openwerfdag Capellebeemden

Vrijwel iedereen kon vandaag zondag 15 jan komen kijken op de Openwerfdag Capellebeemden. De site Capellebeemden op de voormalige locatie van de ‘witte school’ in VorstMeerlaar krijgt immers volop vorm.

De bouwwerken gingen in september 2020 van start. Kleine Landeigendom Zuiderkempen (KLZ) bouwde er 51 sociale koopwoningen en appartementen, met elk een parkeerplaats in de kelder , met ruimte voor fietsen.

Daarnaast is er ook een ruimte voor een handelszaak voorzien. In hetzelfde complex bouwt de gemeente Laakdal ook een gloednieuw ontmoetingscentrum

* zondag 15 januari tussen 10 en 12 u stelde de gemeente het ontmoetingscentrum open voor het publiek

POLYVALENT

* Het ontmoetingscentrum kan polyvalent ingezet worden en bestaat uit een gezellige horecazaak met foyer én terras, een grote polyvalente zaal met volledig uitgeruste keuken, twee kleinere multifunctionele zalen in de kelder, sanitaire ruimte met toiletten en voldoende bergruimte.

* Op www.laakdal.be/capellebeemden vind je alvast een impressie terug.

* Door de flexibele opbouw kunnen deze ruimtes polyvalent gebruikt worden voor eetfestijnen, culturele voorstellingen en andere evenementen.

* Bij de zaalinrichting werd extra aandacht besteed aan de zaalakoestiek. Net als aan ecologische duurzaamheid.

* Ook werd een geothermische warmtepomp, ventilatie met warmterugwinning en (top)koeling, regenwaterrecuperatie, vloerverwarming met passieve koeling en zonnepanelen voorzien.

* Dankzij de goede bereikbaarheid en de multifunctionele opbouw, wordt het ontmoetingscentrum een ideale uitvalsbasis voor heel wat activiteiten

* Deskundige Communicatie   Tel: 013 67 01 10  

korali.melis@laakdal.be