‘week van de vrijwilliger’

CD&V bestuursleden doen extra vrijwililgerswerk tijdens de week van de vrijwilliger.

info@cdenv.be 02 238 38 11 www.cdenv.be

Daag de CD&Vbestuursleden uit voor jouw vrijwilligerswerk.

Volgende week vindt de ‘Week van de Vrijwilliger plaats.
Deze gelegenheid grijpen we met onze afdeling graag aan om de verscheidenheid aan vrijwilligerswerk in onze gemeente in de kijker te zette”, vertelt CD&Vvoorzitter Stein Voet. “Onze gemeente kent een veelheid aan verenigingen die teren op de inzet van heel wat vrijwilligers. Zowel voor als achter de schermen. Ook naast de vele verenigingen zetten Laakdallenaars zich vrijwillig in.
Onze mandatarissen en bestuursleden zijn zelf actief in verschillende verenigingen. Volgende week maken we graag kennis met vrijwilligerswerk waarin we nog niet actief zijn. Het zijn de burgers die ons opdrachten kunnen geven. Via onze afdelingswebsite kunnen Laakdallenaars en verenigingen ons uitnodigen voor een vorm van vrijwilligerswerk in Laakdal. Meer info: www.laakdal.cdenv.be/kalender/weekvandevrijwilliger

Ik reken op onze inwoners om massaal gehoor te geven aan deze oproep. We vinden het als afdeling fijn om met de Voet’en in het veld te staan. Deze actie geeft ons de kans om hier daadwerkelijk werk van te maken.

Er zit nog meer achter deze actie. We merken dat verenigingen het na de coronacrisis moeilijk vinden om voldoende vrijwilligers te enthousiasmeren. Met onze actie willen we het Laakdalse vrijwilligerswerk in de kijker zetten en hopen we dat andere Laakdallenaars dit voorbeeld volgen.

Vrijwilligerswerk verrijkt onze samenwerking, weet schepen van cultuur en senioren  Gerda Broeckx. “Zondag 20 maart zal daarom het Forum Cultuur de vrijwilligers van de socioculturele verenigingen bedanken met een ontbijt tijdens de Dankjewel Dag.