MET KERSTMIS IN HET VERSCHIET

Inzamelen hulpgoederen voor De Loodsen, Hou-Vast Welzijnsschakel en Mama-depot

* Elk jaar houdt de Pastorale Eenheid H. Norbertus tijdens de Adventsperiode een inzameling in het kader van Welzijnszorg. Hiermee steunen wij de werking van de Welzijnsschakel ‘De Loodsen’ uit Antwerpen, die zich inzet om kansen te bieden aan mensen die uitsluiting ervaren door armoede.

* Dit door ontmoetingen in de buurt met diverse activiteiten: actie, ontspanning, steun en vorming. Zij maken met de opgehaalde goederen kerstpakketten voor deze mensen in armoede. Daarom verzamelen we niet-bederfbare voedingswaren, toiletproducten, verzorgingsproducten, pampers, …

* Naast ‘De Loodsen’ steunen wij ook onze eigen welzijnsschakel ‘Hou-Vast’ met een onderkomen in de pastorij van Zittaart. Zij ondersteunen mensen uit Meerhout en Laakdal.

* Een derde doelgroep voor onze goederen is ‘Het Mamadepot’ gevestigd in ’t Fortun in Groot-Vorst. Zij bieden goederen aan mama’s aan. Je kan een hulppakket naar de verschillende kerken van onze pastorale eenheid brengen, alsook naar de Schaduwmeesters van de Firma Wilms te Meerhout.

** Zondagnamiddag 19 december worden alle goederen verzameld en naar de verschillende welzijnsschakels gebracht.

* Norbertijnenstraat 10 – B-2430 Eindhout – tel 014 86 67 72  – gsm 0498 525 903
* Norbertijnenabdij – B-3271 Averbode – tel 013 780 417 – fax 013 780 439 – gsm 0498 525 903
e.seghers@abdijaverbode.bewww.abdijaverbode.be – www.averbodemoment.be