Nominatie Laakdalse ondernemersprijzen

Op het nieuwjaarsontbijt voor Laakdalse ondernemers op 30 januari ’22 worden voor de tweede keer op rij de ondernemersprijzen uitgereikt.

De gemeente is daarom nog op zoek naar een starter van het jaar, ondernemer van het jaar en naar een zelfstandige die een vaste waarde is (geweest).

“Onze gemeente kent heel wat ondernemerstalent”, aldus schepen van Ondernemen Jurgen Mensch. “Bedoeling van de prijzen is niet alleen om het ondernemerschap nog meer te stimuleren in onze gemeente maar ook die ondernemers te belonen die een voorbeeld zijn voor andere ondernemers. Met de prijzen ‘starter van het jaar’, ‘ondernemer van het jaar’ en de ‘Lifetime Achievement Award’ willen wij een podium bieden aan bedrijven in verschillende fases van het ondernemen.

In de categorie ‘starter van het jaar’ worden zelfstandigen (gestart tussen 2017 en 2021) gezocht die een vliegende start hebben gemaakt en een stevige basis hebben gelegd voor een succesvolle toekomst.

De titel ‘ondernemer van het jaar’ wordt toegekend aan de ondernemer die door de jury met zijn/haar onderneming als beste wordt beoordeeld op het gebied van goed ondernemerschap in het algemeen. Bijkomend wordt aan de verkiezing van de ondernemer van het jaar een thema gekoppeld waarop deelnemende bedrijven in het bijzonder worden beoordeeld. Het thema staat in het teken van ‘baanbrekend ondernemen’. Zelfstandigen die succesvol omgaan met risico’s, kansen durven grijpen,… komen hiervoor in aanmerking.

Tenslotte wordt er ook een Lifetime Achievement Award uitgereikt aan zelfstandigen die een grote bijdrage hebben geleverd aan het Laakdals ondernemerschap.

De wedstrijdvoorwaarden vind je op deze locatie: https://www.laakdal.be/wedstrijdvoorwaarden-ondernemersprijs-2019-finaal-pdf .

Ken jij een ondernemer die in aanmerking komt voor één van deze categorieën? Bezorg de kandidatuur door het aanmeldingsformulier op https://www.laakdal.be/nomineer-jouw-favoriete-laakdalse-ondernemer in te vullen of te bezorgen aan economie@laakdal.be.   — Nomineren kan nog tot en met 24 november ’21

 

foto – schepen van Ondernemen Jurgen Mensch (rechts) met Tonny Luyten (voorzitter Forum Ondernemen) (links) tijdens het uitreiken van de Lifetime Achievement Award aan Bart Baumans en zijn vrouw op het ondernemersontbijt vorig jaar.