Poetsdienst Laakdal met ‘Ten Diensten’

Poetsdienst OCMW Laakdal werkt nauwer samen met Ten Diensten

OCMW Laakdal slaat voor de operationele werking van zijn eigen poetsdienst de handen in elkaar met ‘Ten Diensten’. Dit lokaal dienstenchequebedrijf werd opgericht door de PWA’s van Geel, Meerhout en Laakdal, in samenwerking met de OCMW’s van deze gemeenten.

Door deze lokale verankering blijft de dienstverlening gegarandeerd. De samenwerking met een groter dienstenchequebedrijf, zorgt voor meer efficiëntie, synergie en kwaliteit.

  • De poetsdienst van het OCMW kampt momenteel met lange wachtlijsten. Door de samenwerking met Ten Diensten wordt de poetscapaciteit uitgebreid en kunnen er meer inwoners geholpen worden.
  • Door de grotere poule van poetsvrouwen, is het eenvoudiger om iemand te vervangen bij afwezigheid, wat voor minder ongemak bij de klanten zorgt.
  • Dankzij de expertise van Ten Diensten kan het personeel rekenen op een uitvoerige opleiding, begeleiding en opvolging.

Raf Moons (schepen van welzijn): “De poetsvrouwen blijven in loondienst van OCMW Laakdal en ook hun huidige planning blijft behouden. Voortaan zal alle communicatie wel via Ten Diensten verlopen.”

Vanaf midden oktober wordt een nieuw aanspreekpunt vanuit Ten Diensten aangesteld. Zij zal eenmaal per week aanwezig zijn in het gemeentehuis. Je kan haar ook telefonisch bereiken op  013.67.01.10