Popsongs in St-Gertrudiskerk Vorst- Laakdal

Het duurt nog wel een tijdje, maar we kondigen reeds aan dat op 13 november a.s. “Kerkfabriek & Parochieteam Sint-Gertrudis Vorst-Laakdal” de 2e editie van POPvalues organiseren.

* Vanaf 19.30u brengen Brass-aux-saxes (Westerlo) en Rise Up (Pelt) een avondvullend programma met internationale popsongs gaande van Abba tot John Miles.

* Deuren open om 18u30. Beginnen doen we omstreeks 19u30. Met een regerend showkoor en een voormalige wereldkampioen fanfare-orkesten trekken de organisatoren de kaart van kwaliteit. De presentatie doet Luc Janssen , gekend van radio en tv.

* VAB Light & Sound hult de kerk in een feeërieke lichtsfeer en levert ook de professionele geluidsapparatuur. Met een uitgebreide drankkaart heet de organisatie de toeschouwers welkom in de verwarmde dranktenten.

*** Kaarten in voorverkoop: 0477 – 24 23 20 (Vanbel F) of 0476 21 57 05 (Aerts L) 

* Afspraken liggen vast met Brass-aux-Saxes die reeds samenwerkten met internationale solisten en bekende artiesten (Raymond van het Groenewoud, Barbara Dex, …) en Rise Up (regerend Europees kampioen showkoren & 2 x goud tijdens de World Choir games in Zuid-Afrika).

* Rise Up vult het eerste deel van de avond met een innemende mix van zang en choreografie. Na de pauze brengt ook Brass-aux-saxes muziek van het hoogste niveau.

* Beide groepen sloegen bovendien de handen in elkaar om via een verrassende samenzang/-spel dé apotheose van de avond te brengen.

VAB light & sound omlijst de avond met gepaste verlichting & geluid.

* De organisatoren kiezen bewust voor de kerk. Naast haar functie voor erediensten – culturele activiteiten passen hier ook in. POPvalues past perfect binnen deze aanpak.

* November wordt in de komende jaren bovendien dé vaste POPmaand  in Laakdal met een vaste plaats voor POPvalues op de 2e zaterdag van de maand november. Dit jaar is dat 13 november.

-even op rood klikken-

Voorstelling_B.A.S_POPvalues2021       Voorstelling_RiseUp_POPvalues2021

* Vragen … aan

Vanbel Felix       0477 – 24 23 20 (vanbel.coenen@skynet.be)

Aerts Lisette      0476 – 21 57 05 (lisette.aerts1@gmail.com of via antwoord op huidig mailbericht)