BIERFEESTEN LAAKDAL

Net als vorig jaar zijn er ook dit jaar geen bierfeesten 2021 op het marktplein in Veerle. Weer een knauw in een traditie die reeds 32 jaar bestaat.

De bestuursploeg van Laakdalse basket vond het trouwens omwille van corona nog te vroeg om een klassiek massa-evenement te organiseren.

* De ploeg werkte wel een plan B uit : een combinatie van een online bierverkoop, een ééndaagse coronaproef pop-up café en een wintereditie bierfeesten in het najaar.

* Enkele fervente bierliefhebbers maakten , na afloop van een Belgische brouwerijreis,  een selectie van de 20 beste  vondsten, gecombineerd met enkele vaste waarden als Nonneke, Ribaldus en Paternoster.

* Vanaf 5 augustus tot eind september 2021 loopt de online-verkoop van 24 streekbiertjes. Het uitgelezen bierpakket is hieronder online te bestellen of zondag 15 augustus tijdens een coronaproof pop-up café op het marktplein van Veerle.

* Dit eendagscafé is geopend van 11u tot 23u. Er zullen een 150-tal brouwsels coronaproof in proefglaasjes worden aangeboden, met bediening aan tafel.

* Zonder nieuwe coronaperikelen komt er dit najaar dus wel een bijzondere wintereditie op 12, 13 en 14 november 2021 in de gemeentelijke sporthal met in totaal 100 proevertjes..

Maarten, voorzitter BBC Laakdal (0474 56 40 86).      http://bbclaakdal.theshopbuilders.shop