LEVERING AAN HUIS

Dagbladhandel Het Rietje bedacht onlangs een nieuwe service : levering aan huis . Liesbeth Kenens begon ermee n.a.v. de aanhoudende werkzaamheden in de Smissestraat in Groot-Vorst.

sized_DSC_0283Liesbeth is opgetogen over haar dagdroom . “We moesten iets doen . Werkloos toezien en klagen helpt geen moer . Als de werken nog duren tot april , kan ik mijn verlies een beetje wegwerken .”

Alles wat in de winkel te koop is , levert Liesbeth aan huis . “De mensen kunnen elke dag , behalve zondag , voor 17 uur bestellingen plaatsen vanaf 25 euro via mail , via onze Facebookpagina of telefonisch . Wij bezorgen de bestellingen diezelfde avond tussen 18 uur en 20 uur aan huis in de hele regio Laakdal en Schoot (Tessenderlo).”

info@dagbladhandel-hetrietje.be   013-66.62.30

PROVINCIAAL VOETBAL IN 3C en 4E

MARNIX ZAG HET ZO

14de competitiematch :   Zandhoven  2 – 2  VV Laakdal  

22181393_740796756128821_5625460955109554472_o Veel jong geweld bij beide teams in een natte zaterdagavondmatch . VV startte het best en had meteen veldoverwicht . De bezoekers drukten Zandhoven in eigen doel . Die kwamen amper over de middellijn . VV kreeg kansen , maar goals bleven uit .

In de 14de minuut een zeldzame actie van Zandhoven die leidde tot een vrije trap . Die waaide van op zo’n 25m binnen in de winkelhaak en onterecht stond het 1-0 !

Ook na die achterstand was het al VV Laakdal wat de klok sloeg . Veldoverwicht , druk , kansen , maar scoren lukte niet . In de 25ste minuut trapte Lars Gielis naar de winkelhaak , de keeper redde fabelachtig .

Net voor het halfuur kwam de verdiende gelijkmaker er dan toch via een mooi afstandsschot van Jimmy Deprez vanop zo’n 25m . 1-1 .

De stand was weer in evenwicht , het spelbeeld evenwel niet , want de balans helde nog steeds over in het voordeel van de bezoekers . Net voor rusten kon Kenis dan toch de verdiende voorsprong op de bordjes zetten en gingen we rusten met 1-2 .

In de tweede helft zagen we het omgekeerde spelbeeld . Nu was Zandhoven aan zet en Laakdal werd op de eigen helft gedrukt .

Zo kwam de thuisploeg op het kwartier op 2-2 na een individuele actie van de jonge Marokkaanse Belg van Zandhoven , die al te makkelijk zijn ding mocht doen . Zandhoven was nu de betere ploeg al dwong Laakdal nog wel de beste kansen af .

In de slotminuut kwam Kenis nog oog in oog te staan met de doelman, maar hij besloot op de keeper en een derde overwinning op rij met het tikje meeval werd net geen feit .

Conclusie : beide ploegen namen elk een helft voor hun rekening. Laakdal kreeg de meeste en de beste kansen .

Doelpunten : 14′ Zandhoven 1-0     28′ Jimmy Deprez 1-1     42′ Kenis 1-2     59′ Zandhoven 2-2

 

Merkwaardigheden in 3C en 4E

De merkwaardigste gebeurtenis van de 14de speeldag in 3C is het 1-0 verlies van St.Dimpna bij Vrij Arendonk , het eerste verlies van de Gelenaars in deze competitie.

Verbr. Balen werd tot een puntendeling gedwongen met buur Wezel gedwongen . Zondag is Balen , de huidige nr. 2 , te gast bij VV Laakdal . Blijkbaar is een topper in de maak …

In 4E verloor Netezonen de topper tegen Rauw met 3-1 . Netezonen wordt nu tweede in de stand op 2 ptn. van de eerste periodekampioen Flandria . Rauw is vierde op 6 ptn. van de nieuwe leider .

Ook Excelsior Vorst kon weer niet winnen . Het ging bij fusieploeg Olen United verliezen met vrij zware 4-1-cijfers .

 

JA , DIT IS ECHT MOOI EN GOED

Zaterdagmiddag 13 u werd het nieuwe gemeentehuis officieel in gebruik genomen door een traditioneel lintje -knip van mevrouw de burgemeester . Dan mocht de grote massa voorzichtig naar binnen stormen om al het nieuws te bekijken dat hen lag op te wachten voor een grote keuring .

IMG_8905 IMG_8908

De algemene trend in de commentaren van de bezoekers lag tussen een grote ver- en bewondering met een ondertoon van ‘dat heeft wat gekost , denk ik  tot het besluit ‘dat het eigenlijk toch hard nodig was’ zonder terug te komen op het kostenplaatje .

Een grote ja dus . Deze mooi- en goed-overtuiging had zich blijkbaar gaandeweg al van het publiek meester gemaakt .

En inderdaad , dit hypermoderne gebouw beantwoordt in vrijwel alles aan de moderne noden van de gemeentelijke inwoner anno 2017 en later .

Buiten in de grote tent mochten de mensen zich vergapen en verlustigen op het samenspel van alle fanfares van Laakdal , voor de gelegenheid in toom gehouden door dirigent Van Opstal van De Wijngaard-Veerle .

De vrouwen en mannen gaven het beste van wat er in hun instrumenten zit en die vlam sloeg meteen over op het publiek dat er haast euforisch van werd . Zo ook de burgemeester die gezwind het trapje van de dirigent als verhoog gebruikte om haar waardering voor deze gelegenheidssamenwerking dik in de verf te zetten .

DSC_0035 DSC_0037DSC_0038 DSC_0052 sized_DSC_0039 sized_DSC_0046 sized_DSC_0047 DSC_0054DSC_0056 sized_DSC_0034DSC_0058 DSC_0053DSC_0048 DSC_0045

Na de fanfares was het de beurt aan de muzikanten van zustergemeente Jurbarkas in het verre Litouwen . Zij brachten traditionele muziekjes in traditionele klederdracht .  Ook zij mochten op welwillend en gemeend handgeklap van hun vriendschapsgemeente rekenen .

sized_DSC_0059 sized_DSC_0060 sized_DSC_0061 sized_DSC_0062 sized_DSC_0063 sized_DSC_0064 sized_DSC_0065 sized_DSC_0066 sized_DSC_0067 sized_DSC_0069 sized_DSC_0073 sized_DSC_0074

VVV Laakdal had blijkbaar op deze dag gewacht om nog een aantal zomerse prijzen aan de winnaars uit te keren . Concreet was dat hun inbreng in de Vejelse Metten , de Huttentuttenfietstocht en de fietszoektocht van de laatste zomer .

sized_DSC_0075 sized_DSC_0084 sized_DSC_0081 sized_DSC_0087 sized_DSC_0085 sized_DSC_0090

In bijlage een aantal foto’s . Klikken om te vergroten . (lv)

 

HET NIEUWE GEMEENTEHUIS WERD VOORGESTELD

Vrijdagavond liep de benedenruimte van het nieuwe gemeentehuis vol .Vanaf zeven uur werd het nieuwe gebouw aan een aantal gasten voorgesteld die allemaal een speciaal contact hebben met de gemeente . 

_DSC2204De directeurs van de Laakdalse scholen waren er , burgemeesters en secretarissen van buurgemeenten , de leden van de gemeenteraad , directeurs van intercommunales waarvan de gemeente vennoot is, en nog heel wat andere mensen die met Laakdal samenwerken. Er werden ook enkele parlementariërs opgemerkt .

Zelfs leden van bestuur van onze twee zustergemeenten waren van de partij , ereburger Sam Mondelaers en ereburgemeester Ludo Helsen hoorden ook bij de gasten , en vooral alle personeelsleden. Zij vormden de grootste groep aanwezigen.

Even na zeven beklom Luc Janssen , Vorstenaar en vrt EEN-coryfee het podium . Op een zakelijke , maar schitterende wijze leidde Luc de sprekers in en praatte hij de avond aan elkaar .

Burgemeester Tine Gielis haalde zowel de leden van het schepencollege als van het managementteam mee op het podium om hen te danken voor de jarenlange inspanningen om tot dit mooie nieuwe gebouw te komen . Ook de mensen van het OCMW werden in de dank betrokken , net als alle personeelsleden van gemeente , OCMW , post , kinderopvang en politie . Voor al deze groepen wordt het nieuwe gebouw vanaf nu hun werkplek waar ze zich thuis moeten voelen.

Ook de vertegenwoordigers van de zustergemeenten Jurbarkas en Toenisvorst kwamen aan het woord , de Litauwers op een kunstzinnige manier , want hun burgemeester was niet alleen aanwezig maar speelde ook viool en zorgde daarna nog voor een mooi muzikaal intermezzo.

De Duitse burgemeester was verhinderd , maar zijn vertegenwoordigster las zijn boodschap voor die ook prompt door hun vertaler werd omgezet in een taal die hij als Nederlands beschouwde . Net zoals de Driekoningen jaren geleden hadden ze ook geschenken meegebracht waarvan wij denken dat die spoedig wel in het nieuwe gebouw zullen terechtkomen.

Als laatste riep Luc Janssen Felix van Bel , de Voorzitter van de gemeenteraad en Voorzitter van de gemeentehuisstuurgroep op het podium om hem te interviewen over de hele ontstaansgeschiedenis en de opbouw van het nieuwe gemeentehuis .

Felix stelde ook het nieuwe kunstwerk voor en de burgemeester gaf ook een boeket bloemen aan de schepper ervan , Victor Ramirez .

Daarna begon de officiële rondleiding in het gebouw en het gezellig nababbelen . Het gebouw zal er volgende weken wel een beetje anders uitzien wanneer iedereen verhuisd is . Maar wat al volledig afgewerkt was en volledig klaar , o.a. de raadzaal en de bibliotheek zijn duidelijk pareltjes . Soberheid gekoppeld aan schoonheid . Moge het voor vele tientallen jaren weer een plek worden waar Laakdallers thuis zijn.

Ludo Helsen

_DSC1972 _DSC1791_DSC1913 _DSC1917

_DSC1957 _DSC2224

“De Kracht van de Walenmannen” onthuld

N.a.v. de officiële inhuldiging van het nieuwe gemeentehuis , onthult het college van burgemeester en schepenen reeds vanavond 24 nov , in aanwezigheid van kunstenaar Víctor Ramírez , het kunstwerk op het plein voor het nieuwe gemeentehuis .
Elk openbaar bestuur is immers verplicht om bij een bouwproject ook een kunstwerk te plaatsen .

Zo startte het gemeentebestuur in 2016 met de zoektocht naar een kunstwerk voor Laakdal . Het gemeentebestuur wilde een kunstwerk realiseren in de openbare ruimte voor het nieuwe gemeentehuis met een link naar onze gemeente en de historiek ervan .

Over de Walenmannen , die jaarlijks hun geld gingen verdienen bij de grote Waalse boeren in de bieten – en graanoogsten , wordt hier niet meteen gesproken alhoewel hun aantallen in de deeldorpen van Laakdal ook vrij aanzienlijk waren . Of is men er van uitgegaan dat die mensen al genoeg eer werd aangedaan met een standbeeld voor de St.-Jozefskerk in Veerle-Heide ?

Een jury samengesteld uit het schepencollege en deskundigen besliste in twee
fases over het kunstwerk . In de eerste fase werden 18 ideeën voor een kunstwerk ingediend . Hier werden 5 kunstenaars geselecteerd die hun ideeën verder uitwerkten . Uit deze 5 werken werd het kunstwerk van Víctor Ramírez gekozen .

Het kunstwerk

Het werk , getiteld “ De Kracht van de Walenmannen” staat op het evenementenplein voor het nieuwe gemeentehuis . Het is geïnspireerd door onze geschiedenis : de Walenmannen die in Wallonië gingen werken , de arbeiders in de steenkoolindustrie en de link naar de hedendaagse industrie .
Het bestaat uit vijf verschillende delen die verwijzen naar de unieke dorpen die samen Laakdal vormen . De vijf delen hebben elk hun eigen kleur , omvang en grootte maar toch vormen ze samen een geheel .

22450068_745308772344286_2309642105880624563_n Gerda Broeckx , schepen voor cultuur :  “ Geel staat voor Laakdal , donkerblauw voor Veerle , rood voor Vorst-Centrum , groen voor Vorst-Meerlaar en lichtblauw voor Eindhout . Deze kleuren zijn eveneens de kleuren van het logo van de gemeente Laakdal . Ook de vergaderzalen in het nieuwe gemeentehuis zijn vernoemd naar deze kleuren . Het kunstwerk oogt zeer kleurrijk , optimistisch , vrolijk en aantrekkelijk .”

De vijf frames rondom de elementen symboliseren deuren , een historische verwijzing naar de deuren van de huizen waar de Walenmannen afscheid namen van hun thuis en familie wanneer ze vertrokken naar de diepe en gevaarlijke steenkoolmijnen in Limburg en Wallonië. Ze hoopten op een veilige  terugkomst …
Je kan tussen de verschillende frames doorwandelen en het werk vanuit verschillende oogpunten bekijken. De uitstraling van het werk verandert daardoor en door de invloed van het licht voortdurend.

Door de specifieke plaats van het kunstwerk , op het plein tussen het oude – en het nieuwe gemeentehuis , legt het kunstwerk een brug tussen het verleden , het heden en de toekomst . Het kunstwerk heeft , net als het nieuwe gemeentehuis , een open constructie.

kunstwerkNAC (4 van 9) kunstwerkNAC (6 van 9)

kunstwerkNAC (8 van 9) kunstwerkNAC (9 van 9)

Over de kunstenaar

Víctor Ramírez is geboren op 25 september 1950 in Chillán Viejo Chili . Hij studeerde schilderkunst en grafische kunst aan de Universiteit Santiago . Daarna verhuisde hij naar Barcelona Spanje , waar hij nu woont en werkt. Hij werkt ook in België , Duitsland , Chili en Mexico . Víctors werk is duidelijk geïnspireerd door zijn thuisland , door zijn adoptieland en ook door aspecten van de Europese artistieke traditie . Zijn werk is herkenbaar door het gebruik van kleuren en vormen . 


VOLGENDE WEEK OOK NOG

Het hakselteam is deze week op pad … maar werd al enige tijd gehinderd door het slechte weer . Vooral dinsdag werd veel tijd verloren omwille van de onophoudelijke regen . Dat maakt dat niet alle 136 klanten in de deelgemeenten van Laakdal  deze week kunnen bezocht worden . Maar geen nood , maandag doet het tweetal (foto) verder tot iedereen die het vroeg aan de beurt komt .

P1060594 P1060596

P1060603 P1060602

NIEUWS UIT EINDHOUT

GBS Eindhout bezoekt MBS (Eindhoutseheide)

23845805_1522626224491706_1745484241548692901_oDe week van 21 tot 25 november is uitgeroepen tot Week van de Afvalophaler . De zesdeklassers van GBS Eindhout brachten deze week een bedrijfsbezoek aan de MBS-installatie van IOK op de Einhoutseheide in Geel .

MBS staat voor Mechanisch-Biologische Scheidingsinstallatie. Hier wordt ons restafval verder gescheiden . De leerlingen konden hier het ganse proces van ons restafval van dichtbij volgen . Van de aanvoerzone , de ontvangstbunker waar het restafval gedurende 1 à 2 weken wordt gedroogd wordt , tot de output , herbruikbare grond- en brandstoffen na biologische en mechanische scheiding .

Wat gebeurt er concreet met ons afval op deze site ?

Bij de voorbehandeling wordt het afval geschikt gemaakt voor de biologische droging : de computergestuurde kraan van het ontvangsthal neemt het afval op en stort het in de verkleiner . Een kraan brengt het verkleinde afval in de droogtunnels . De droogtunnels zijn betonnen bunkers van 5m x 5m x 30m. Er zijn 13 van deze droogtunnels .

Als de droogtunnel gevuld is , legt de kraan het deksel op de tunnel en sluit hem daarmee luchtdicht af . Het drogingsproces kan beginnen . Na een verblijf van een week in de droogtunnel wordt het droge restafval naar het scheidingsgedeelte getransporteerd .

In de scheidingsinstallatie wordt het materiaal verder verkleind en door verschillende technieken in verschillende fracties gescheiden . De technieken zijn bestaande processen zoals zeven , windziften , bandmagneten , inductieve afscheiders voor non-ferro metalen . Uit de stroom ferro-metalen worden manueel nog batterijen gesorteerd . (SV)

 

Kasteel KaNeel opent midden december

Foto 4 - Neel

 

Neel Van Dyck mag een jaar lang het voormalige gemeentehuis van Eindhout gratis gebruiken om haar Kasteel KaNeel in onder te brengen . Neeltje Van Dyck mag een jaar lang , van 4 december 2017 tot 3 december 2018 , gratis gebruik maken van het oud-gemeentehuis van Eindhout .  Haar plan , een ontbijt- en lunchbar , en haar gedrevenheid overtuigden de jury . Het is de bedoeling om Kasteel KaNeel midden december te openen en zeker tegen de kerstmarkt op 17 december . De bar zal een 60-tal zitplaatsen krijgen . (SV)

 

Vrijdag 15.12 wandelen in het donker

23722629_10155753520642660_6134628060446178206_n

 

Zaterdag KINDERDISCO in Zaal Dennenoord

De fuif ‘Ohla Cucaracha’ van KAJ Einderse Jongeren wordt steeds voorafgegaan met een kinderfuif. Vanaf 18u zijn alle kinderen en iedereen zich graag weer even kind voelt , welkom in Zaal Dennenoord . Tot 21u is er kinderdisco , kindergrime en kindercocktails . (SV)

 

 

 

LAAKDAL FEEST DIT WEEKEND

25 november officiële opening nieuwe gemeentehuis  &

26 november Merodehappening op de Markt in Vorst-Centrum

 

Laakdal bestaat 40 jaar . En het nieuwe gemeentehuis is klaar . Twee redenen om te vieren dus : Laakdal féést ! En feesten doen we niet alleen , dat doen we met alle inwoners !

bib-1

Kruis alvast het weekend van 25 en 26 november aan in je agenda , want die twee dagen gaan we samen bewijzen dat Laakdal lééft ! Iedereen wordt van harte uitgenodigd op de Markt van Vorst-Centrum voor de officiële opening van het nieuwe gemeentehuis op zaterdag 25 november en de Merodehappening op zondag 26 november.

 

DAG ÉÉN – Feestelijke opening   zaterdag 25 november

 

Het startschot van het tweedaagse feest wordt om 13 u. gegeven en zorgt voor de officiële opening van het nieuwe gemeentehuis .

Dat zal je zien én horen, want de Laakdalse fanfares en harmonieën bundelen hun krachten en zorgen voor een uniek optreden . Daarna opent burgemeester Tine Gielis officieel het gemeentehuis .

Meteen na de officiële opening kan je van 14 u. tot 17 u. een blik werpen achter de schermen van het nieuwe gemeentehuis .

 

raadzaal-1gemeentehuis

kinderopvangbib-3

Wie het nieuwe gemeentehuis bezoekt , krijgt een bonnetje ter waarde van 2 euro voor een hapje of een drankje .

 

Op de streekmarkt kan je van 13 u. tot 18 u. proeven van lekkere streekproducten en drankjes. Je leert hier ook het Laakdalse vrijetijdsaanbod beter kennen .

De feestmarkt zou geen feest zijn als er geen bijzondere aandacht zou gaan naar de allerkleinsten .

Clown Leonardo test je lachspieren uit en wie een gedaanteverandering wil ondergaan , kan terecht bij de kindergrime . Kom ook zeker langs voor een gratis ritje op de paardenmolen .

Tijdens de feestmarkt kan je genieten van een optreden van de fanfare van onze Litouwse zustergemeente Jurbarkas en van straatanimatie van Mozaar .

Het VVV reikt om 16 u. de prijzen uit voor de zoektocht van de Vejelse Metten , de huttentuttenfietstocht en de fietszoektocht .

In de grote feesttent gaat het spreekwoordelijke dak eraf met DJ Milkz & Lotionz die er van 17 u. tot 19.30 u. de leukste kinderhits draaien .

Om 20 u. opent Villanella de feestavond met een optreden van het jeugdkoor .

Band Marginal geeft er een lap op vanaf 22 u. Feestband Band Marginal speelt muziek as it was meant to be: tough enough for the boys and sweet enough for the ladies .

Na Band Marginal loodst DJ Pillz & Potionz de avond de nacht in met een mix van funk , disco , house en pop .

 

DAG 2  zondag 26 november  MERODEHAPPENING

Ontdek de Merode op de vernieuwde markt in Vorst-Centrum – beleef de Merode en geniet van de animatie en de muziek . Volg op Facebook alle laatste nieuwtjes over het feestweekend …  www.facebook.be/gemeentelaakdal

Knipsel

 

ALLEEN VV LAAKDAL HAD ALLES MEE

In Laakdal was er na afloop van de 13de speeldag in de provinciale afdelingen 3C en 4E maar één ploeg die echt kon juichen : VV Laakdal . De fusieploeg won zijn 7de wedstrijd in de lopende competitie en sluit nu met 22 punten weer aan bij het pelotonnetje dat (wellicht vergeefs) jacht maakt op de leidersstelling van St Dimpna .

Laakdal telt nog maar 1 gelijkspel en 5 verlieswedstrijden . Dat laatste is van het slechte wat te veel . Maar vaak was brute pech of een niet erg secure leiding daarvan de oorzaak . En dan zijn er plots die 2 opeenvolgende wedstrijden waarin de ploeg ook eens gunstig door het lot bedeeld wordt . Vorige week scoorde de piepjonge Nevelsteen in Bouwel de winnende treffer uit een gehakketak net voor tijd en gisteren was Angelo Convalle the lucky guy om 1 min. voor het einde de Laakdalse winning-goal in het net van Vrij Arendonk te jagen. Al bij al 4 punten meer dan met de verwachte gelijke spelen .

Het verloop

Terwijl ik thuis de gevolgen afwachtte van een fikse regenbui , wachtte Levi Van Roie niet om op het kwartier de 1 – 0 tegen het net van Niels Vandersmissen te buffelen . Geen foto , spijtig .

De kwikzilveren Kevin Biddeloo (9) stak de Laakdalse verdediging in zijn broekzak en prikte een kwartier later de 1 – 1 voorbij Yannick Coomans . Ontdek 2 foto’s .

Het bibberen , beven en vloeken met de vermoeide spelers op het zware veld rendeerde met nog 1 min. te gaan . Ontdek de 4 foto’s waarop Angelo Convalle (9) de 2 – 1 -zege voor VV Laakdal vastlegt en viert.

Heb medelijden met de knaap die niet mag meevieren van de trainer .(lv)

sized_DSC_0025 sized_DSC_0026 sized_DSC_0028 sized_DSC_0031 sized_DSC_0044 sized_DSC_0057 sized_DSC_0060 sized_DSC_0061

sized_DSC_0063 sized_DSC_0064

sized_DSC_0066 sized_DSC_0067

De Netezonen gingen bij Oosthoven verliezen met 2-1 . Flandria won zijn wedstrijd en nadert onze dorpsgenoten nu tot op 1 punt . Laten we het verlies evalueren als een attentietik . De Netezonen blijven onze favoriete ploeg voor het kampioenschap in 4E .

Dat hadden we ook graag de vrienden van ‘Klaa Vust’ toegewenst , maar het mocht gisteren weer niet zijn . Excelsior verloor thuis met 0-1 van een stevig Turnhout B en kijkt nu al tegen een achterstand van 9 punten op Netezonen aan . (lv)

DIT ZAG MARNIX

VV Laakdal  2 – 1  Vrij Arendonk

De bezoekers gingen furieus van start met een blitz-offensief , maar doelpunten bleven uit . Langzamerhand nam VV Laakdal het commando over en was het de thuisploeg die op voorsprong kwam . De corner van Jarne Nevelsteen werd piekfijn op het hoofd van Levi Van Roie geschilderd en die kopte de 1-0 binnen .

sized_DSC_0052sized_DSC_0057

Vrij Arendonk was een taaie tegenstander en het was vooral vechtvoetbal dat overheerste met soms wel potige uithalen . Arendonk kwam in de 19de minuut dicht bij de gelijkmaker maar Coomans pareerde . Vijf minuten later was het dan toch prijs op een splijtende tegenaanval van de bezoekers, 1-1 via de vinnige Kevin Biddeloo .

Vrij Arendonk was een taaie klant , het knokte voor wat het waard was . Mooi was het allemaal niet maar er werd gevochten om elke bal op de zompige grasmat . En daar word je moe van . Een gelijkspel zat er aan te komen , maar het venijn zat in de staart . Jarne Nevelsteen verlengde met het hoofd tot bij de ingevallen Marijn Gielis , die legde breed op de aanstormende Angelo Convalle en de felle stormer pegelde de 2-1 winstcijfers op het bord . De wedstrijd was meteen gespeeld .

Doelpunten : 15′ Levi Van Roie , 1-0   25′ Kevin Biddeloo , 1-1     90′ Angelo Convalle , 2-1

Conclusie  – Gevleide zege in een echte cupmatch , maar toch weer mooi 3 punten . Het mag ook al eens meezitten .

1 2 3