NETEZONEN WINT TOPPER TEGEN ZAMMEL

Van de drie Laakdalse provinciale voetbalploegen kon alleen Netezonen in 4D winnen. En wordt ze weer ploegvantstad. In de derbytopper behaalde Netezonen een 2-0-zege tegen buur Zammel. Omdat ook Oevel en Punt-Larum hun wedstrijd wonnen, blijft de stand bovenaan ongewijzigd. Oevel is leider met 50 punten. Punt-Larum staat op twee met 49 punten en Netezonen op drie met 46 punten. De titelstrijd blijft dus ongemeen spannend.

Excelsior Vorst in 3C kwam bij Linda Olen moeilijk in de wedstrijd. Dat vertaalde zich in een 2-0-verlies. Daarmee valt Excelsior terug naar de zesde plaats in de stand. Leider Arendonk liet een stel veren bij Kasterlee, maar blijft leider (46 ptn) omdat Olmen (45) gelijkspeelde op Rauw. Alleen Zwaneven (44) kon winnen en schuift erg dichtbij. De titelstrijd is hier spannender dan ooit.

En dan is er nog VV Laakdal, de rode lantaarndrager in 2B. De jongens deden het lang niet slecht tegen Zandhoven, maar de kampioenen van vorig jaar in 3C wonnen toch nog met 0-2 dank zij een gevleide penalty 4′ voor tijd. Een doelpunt in elke 45’. Vooraan vielen de geel-roden echt te licht uit tegen het ‘Kempisch Vuur’. Doelpunten maken blijft het zwakke punt van deze ploeg.

In de tweede periode van de competitie haalde VVL wel de 13de plaats, maar in de algemene stand blijft het rode licht branden. Er resten nog 10 wedstrijden om het quasi onmogelijke toch mogelijk te maken. (tijdelijk veel meer foto’s op Facebook ludo vervloet)

DE VISIE VAN MARNIX valt deze week wegens verplichtingen in Nederland.

What do you want to do ?

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail