ALLEEN NETEZONEN KoN WINNEN

Als Netezonen weer ‘ploegvantstad’ wordt na de jongste speeldag, weten we dat VV Laakdal en Excelsior Vorst het er minder goed hebben afgebracht. Excelsior Vorst liep op een zware counter bij Olmen en Laakdal liet thuis nogmaals een nipt verlies optekenen, nu tegen Balen.

* Netezonen haalde het in 4D thuis met 2 – 0 van Heultje , goed voor weer een gedeelde tweede plaats in het klassement. Van de toppers verloor Punt-Larum thuis met het kleinste verschil (0-1) van Oevel. Dat maakt dat Oevel leider (44) is met  één punt voorsprong op het duo Punt en Netezonen (elk 43). Een spannende titelstrijd alvast.

* In 3C zit er geen titel meer in voor Excelsior. De mannen van Klein-Vorst gingen zaterdag reeds vrij zwaar onderuit op het veld van Olmen. 6 – 1 werd het daar. De titel en een eventuele eindronde blijven voorlopige een vrome wens. Arendonk (45) voert het klassement aan voor Zwaneven en Olmen (elk 41). Beekhoek is vierde met 39 ptn, Excelsior 7de met 26 ptn.

* De 5 jonkies (+ 2 000) van VV Laakdal gingen nogmaals de boot in. Op eigen veld werd dit keer erg ongelukkig verloren met 0 – 1. Spijtig, want er zat genoeg lijn en gevaar in de ploeg om een lichte overwinning te rechtvaardigen tegen de oudere routiniers van Balen. Eens temeer werd het balen, nu tegen Balen.

° VV Laakdal blijft allerlaatste in de stand, weliswaar nog steeds zonder een dramatische achterstand op een drietal voor hen. Maar om de bres te dichten moet er dringend nog eens gewonnen worden. Wat onze waarnemer Max ervan dacht, lezen we hieronder in  

-de visie van Marnix-

VV Laakdal 0 – 1 Balen

Balen had thuis de 3 punten gestolen, na een flagrant off-side doelpunt en won toen onverdiend met het kleinste verschil. Vandaag was het bijna een kopie. Geen off-side doelpunt, maar wel een lucky goal, tegen de gang van de wedstrijd in.

VV domineerde de ganse match en kreeg verschillende kansen, maar scoren lukt de laatste tijd heel moeilijk. Balen kreeg amper een kans bij elkaar gevoetbald. We rustten bij een brilscore.

VV , dat veel beter voor de dag kwam dan vorige week, domineerde ook de tweede helft. Balen geraakte amper nog over de helft. Maar ook na 72′ stond het nog 0-0.

En dan een tegenstoot van de bezoekers, de bal belandde op de paal, en in de rebound scoorde de tot dan toe onzichtbare spits Claes, gevleid de 0-1. Niet te geloven, maar waar.

Nevelsteen kreeg nog een reuzenkans met een mooie knal op doel, maar goalie Melis redde miraculeus. VV verdiende de 3 punten, maar bleef andermaal met lege handen achter.

Doelpunten : 73′ Balen,0-1       Conclusie : het beste paard kreeg de haver niet…

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail