VV LAAKDAL GEEFT WINST UIT HANDEN

VV Laakdal heeft een unieke kans gemist om flink hogerop te komen in de voorlopige stand. Op eigen veld gaven de mannen van de Rauwstraat een vroege en bijna veilige 2-0-voorsprong helemaal uit handen in de herneming. Uiteindelijk ging Lentezon Beerse met het volle pond lopen. 2-3 werd het. De geel-roden stonden erbij en keken ernaar. Onbegrijpelijk. En tja, zo wordt het echt moeilijk om zich te handhaven in 2B.

(andere foto’s voorlopig op Facebook)

Excelsior Vorst ging 0-0 gelijkspelen bij Beekhoek en dat is een prestatie van belang. Beekhoek deelt nu de leidersplaats met Zwaneven.  Arendonk is derde. Excelsior volgt het leidende duo op 14 punten.

In 4D blijft Netezonen doorstomen en rijgt het de punten aan elkaar. Netezonen ging op Wiekevorst winnen met duidelijke 2-4-cijfers en blijft daarmee co-leider met Punt-Larum.

Uiteraard wordt Netezonen na deze koude voetbaldag ploegvantstad.

 

MARNIX ZAG HET ZO ...

VV Laakdal  2 – 3  Lentezon

De match die moest gewonnen worden, want Lentezon stond laatst in de stand. Het begon positief voor de thuisploeg, want na 25′ rondde Jarne Nevelsteen een diepe pass af tussen twee Lentezon-spelers in. 1-0.  Iets voor de rust kon Kieran Dams via via met een kopbal de 2-0 op het bord zetten. Match bijna gespeeld zou je zeggen, want Lentezon was nergens.

De tweede helft was meer slappe kost en de thuisploeg liet Lentezon de aansluitingstreffer scoren. 2-1. Nog niets aan de hand, denk je dan. Maar het spel trok nergens meer op.

Voor de rust bestond Lentezon niet, na de rust werd het 4de provinciaal voetbal aan beide kanten. Voetbal met een groot comedycapers-gehalte, waarbij beide ploegen cadeautjes begonnen uit te delen.

VV kreeg via Jarne (alleen richting doel) nog een reuzenkans, maar de verlossende 3-1 kwam er niet. Lentezon kwam dan toevallig nog eens voor doel, en scoorde de 2-2. Ongeloof op alle banken, want tegen deze ploeg kon FC De Kampioenen ook nog winnen… Soit, het ondenkbare, na een 2-0 voorsprong was gebeurd.

En het was nog niet gedaan, want geen 3′ later scoorde Lentezon de 2-3. Nooit eerder meegemaakt in mijn 36-jarige voetbalcarriere, maar het was de realiteit.

2-3 tegen Janneke en Mieke, 2-3 verliezen van de laatst geklasseerde (daar zijn we al enkele seizoenen sterk in, remember Blauberg vorig seizoen). 2-3 verlies tegen een ploeg waarvan onze reserven B kunnen winnen. 2-3, de match van de schande. 2-3…. Bij winst zouden we 3 plaatsen stijgen en we lieten het … domweg liggen.

Een serieuze domper op de aanvankelijke vreugde (zie foto Jarne) en echt onwaarschijnlijk, maar het is niet anders… Jammer, maar helaas.

Doelpunten : 25′ Jarne Nevelsteen, 1-0     40′ Kieran Dams/owngoal, 2-0     56′ Lentezon, 2-1     78′ Lentezon, 2-2     80′ Lentezon, 2-3