GUY SWINNEN was in EINDHOUT

Gisteren zaterdag 17 augustus streek het Zomerpodium neer in Eindhoutdorp. Een samenwerking van Fanfare Sint-Lambertus en hun Fanfarefeesten.

zomerpodium-guy swinnen-homeDit jaar konden de organisatoren uitpakken met een optreden van de Belgische rocklegende Guy Swinnen!

Guy staat sinds de jaren ‘70 garant voor een unieke live show. Swinnen bracht in zijn carrière meer dan 10 albums uit en heeft hierdoor een rijk arsenaal aan echte klassiekers.

Voor een stampvolle tent gaven hij en zijn begeleiders (geen Scabs) gisteren weer het beste van zichzelf voor een dankbaar en met applaus erg gul publiek.

Zoals beloofd mocht Tom Vanhoof vooraf zijn nummer brengen dat hij schreef en componeerde samen met Tom Dice. Het publiek gaf hem een hartverwarmend applaus.

zomerpodium-la fete folie MG-20181007-WA0042Coverband La Fête Folie viel ook best in de smaak als opwarmer voor Guy Swinnen . Die startte reeds om 21u en hield de tent een optreden stevig in zijn greep. Het applaus was navenant.

organisatie: Fanfarefeesten Sint-Lambertus Eindhout & Cultuurraad Laakdal

Denk eraan! Vandaag  zondag 18 augustus is er het BK wielrennen in Eindhout. Tijdens de koers – tussen 13 u. en 19 u. – vermijd je best het parcours en de dorpskern van Eindhout met de wagen.