De zoektochtkampioen

Een zoektocht is een ideale gelegenheid om een gemeente beter te leren kennen. In Tessenderlo worden traditioneel drie zomerzoektochten (1 juli- 1 september) georganiseerd.

FietszoektochtIn Schoot kan je deelnemen aan een fotozoektocht per fiets (20 km) van de Landelijke Gilde. Info: 0478 56 82 99.

In Engsbergen en Hulst loopt een fotozoektocht per fiets (25 km), georganiseerd door de Landelijke Gilde. Info: albert.verheyen@telenet.be. 013 66 58 79.

In het Centrum bedraagt de afstand van de fotozoektocht van de Harmonie slechts 5 km, wat wandelend of fietsend kan afgelegd worden. Info: ksmh-zoekt@hotmail.com; tel. 0478 37 15 56.

Iedere zoektocht voorziet eigen prijzen en een afzonderlijke prijsuitreiking. Deelnemingsformulieren van de drie zoektochten zijn tegen €4 te koop in het VVV-kantoor van het gemeentehuis: vvv@tessenderlo.be of 013 35 33 31 (kantooruren).

????????????????????????????????????

 

Wie de antwoordformulieren van de drie tijdig binnenbrengt, maakt kans op tien extra geldprijzen van VVV-Tessenderlo. De laureaat krijgt meteen voor eeuwig de titel: Zoektochtkampioen 2019.

foto: de prijsuitreiking van vorig jaar, traditioneel in de raadzaal van Tessenderlo. De tien winnaars en de organisatoren van de drie zoektochten.