VV laakdal met één voet in tweede

VV Laakdal heeft donderdagavond een heel belangrijke stap gezet richting 2de provinciale. Binnen de eerste ’45 rekende het met vrij groot overwicht af met opponent Kasterlee. 3-0 was het toen al. En wat we vreesden, die stand werd ook de eindstand. VV Laakdal (in het blauw) was er best tevreden mee. Kasterlee-doelman, Maarten Voordeckers, een Laakdaller (in het rood) helemaal niet.

Marnix zag het zo …

VV Laakdal  3 – 0 Kasterlee

Geweldig veel volk voor deze eindrondematch! 300 kijkers. Waar is de tijd dat dit gewoon was? En dat op een donderdag in de week.
sized_DSC_0080

VV Laakdal, sterk bezig in de eindronde, na een topseizoen, ging het best van start. In de 16de minuut ging Jarne Nevelsteen op links richting doel. Niemand was gevolgd, dus trapte hij zelf. De keeper weerde de bal af, maar in de herneming schoot topschutter Jarne Nevelsteen de 1-0 toch binnen.
VV Laakdal was duidelijk de betere ploeg.  5 minuten later kwam Gaby Convalle in de 16m in balbezit. Hij schakelde zijn rechtstreekse verdediger uit en trapte de 2-0 mooi in de hoek binnen. Kasterlee was niet top, maar 4′ later, bij een tegenaanval, kwam er uit het niets een bal op de paal. Kasterlee kon echter niet bekoren. VV Laakdal dicteerde de wet, was de beste ploeg en net voor rusten maakte – wie anders- Jarne Nevelsteen de 3-0 !

In de tweede helft ging VV Laakdal nog een tijdje op zijn elan door. VV Laakdal was veruit de betere ploeg, maar na de eerste 15′ van de tweede helft was het gedaan. Kasterlee begon beter in de match te komen en  VV was minder heftig, en Kasterlee wou toch nog minstens die uitgoal maken.
Kasterlee drukte, had de tweede helft veldoverwicht en was voor 70% aanwezig op de VV Laakdal-helft.  Alleen…echte kansen kreeg het niet, al moest de goalie toch één keer serieus plat gaan op een goed schot. Al bij al, VV Laakdal was de beste ploeg en won verdiend !
Doelpunten : 16′ Jarne Nevelsteen, 1-0     21′ Gabriele Convalle, 2-0     45′ Jarne Nevelsteen, 3-0

Knipsel21

 

Ook Loenhout en Achterbroek konden hun eerste promotiewedstrijd winnen. Mogelijk promoveren ze met Laakdal plus de beste verliezer mee naar tweede.

 

sized_DSC_0019 sized_DSC_0021 sized_DSC_0026 sized_DSC_0037 sized_DSC_0044 sized_DSC_0045 sized_DSC_0050 sized_DSC_0058 sized_DSC_0065 sized_DSC_0068