Caroline Janssens tweede lijstduwer Kamer

N-VA Laakdal

Bij de federale verkiezingen van 26 mei 2019 is Caroline Janssens (Laakdal) tweede lijstduwer (plaats 23) op de N-VA-kamerlijst voor de provincie Antwerpen.  Samen met lijstduwer Peter De Roover (fractieleider Federaal Parlement) wil zij  haar enthousiasme en kennis inzetten om de partij naar een goede verkiezingsuitslag te duwen. Net zoals ze dat in 2014 ook al deed vanuit een opvolgersplaats.

foto caroline-2Caroline Janssens (32 jaar) zetelt al jaren in de Laakdalse politiek. Zij realiseerde tal van mooie zaken voor de Laakdalse burger.  Ze lag bv. aan de basis bij de invoering van het digitaal woonloket, de oprichting van de gemeentelijke facebookpagina, de opstart van de adviesraad voor personen met een beperking, de aankoop van AED’s (defibrillator).

Bij de lokale verkiezingen van oktober 2018 werd Caroline probleemloos weer verkozen. En de inwoners van Laakdal zullen het geweten hebben, want al op de eerste gemeenteraad van deze nieuwe legislatuur realiseerde ze voor Laakdal de invoering van een gemeentelijke mantelzorgpremie.

Vooral sociale thema’s wekken de interesse van Caroline.  De basis/reden hiervan vinden we enerzijds terug in haar studiekeuze (maatschappelijk assistent) en anderzijds in haar beroepskeuze.  Na vijf jaar tewerkstelling in de gehandicaptenzorg werkt Caroline nu sinds twee jaar in het Vlaams Parlement als N-VA-fractiemedewerker  voor de commissies welzijn, gelijke kansen en armoedebeleid.

Vanuit deze interesse en ervaring wil Caroline Janssens graag op federaal niveau blijven werken aan tal van  uiteenlopende sociale thema’s. Ze geeft aan, enorm blij te zijn met het vertrouwen dat ze vanuit de partij krijgt als tweede lijstduwer (plaats 23) op de kamerlijst.