GEJAAGD DOOR DE WIND

Gejaagd door de wind, in die weersomstandigheden werd er tijdens de 26ste speeldag van de voetbalcompetitie in 3C geduelleerd voor twee belangen. Een eindronde en het behoud.

DSC_0194Van de Laakdalse ploegen moest Netezonen zaterdagavond leider Zandhoven gaan partij geven. De blauwwitten deden dat lang niet slecht. Netezonen vocht voor zijn behoud in derde, maar verloor toch.  2-0 bij de absolute leider is evenwel geen schande. Met nog vier wedstrijden te gaan, ziet het ernaar uit dat de mannen van Tut ook volgend jaar in 3C zullen aantreden.

Knipsel7 VV Laakdal en Excelsior Vorst van hun kant hebben nog uitzicht op promotie via een eindronde. Hoe groot dat verlangen is, weten we niet. Feit is dat beiden nog graag hun laatste vier wedstrijden winnen. VV Laakdal o.a. moet daarvoor zondag al naar buur Netezonen en ontvangt op de slotdag Excelsior Vorst. Spanning verzekerd.

VV Laakdal won zondag vrij gemakkelijk  door Linda Olen met 4-1 opzij te zetten. Excelsior Vorst behaalde een eclatante 0-3-overwinning bij Gierle, een rechtstreekse rivaal voor de 4de/5de plaats.

Hoe Marnix de wedstrijd aan de Rauwstraat beleefde, lezen we hieronder.

26ste competitiematch : VV Laakdal – Linda Olen : 4-1

Knipsel.28JPGVan een revanche gesproken ! Linda was voor VV Laakdal de beste ploeg tot nog toe. In eigen huis speelde Linda VV Laakdal van de mat en won toen terecht met 4-2.

Ondertussen zijn de zaken wat veranderd en is VV Laakdal in de winning mood. Het spel is verbeterd en de punten blijven binnenkomen.

Ook gisteren begon VV erg sterk. Na 18′ kwam Jarne Nevelsteen alleen voor doel en die maakte beheerst de 1-0, zijn 15de van het seizoen. 1 supporter die dat voor het seizoen had voorspeld….  Geen 10′ later kreeg diezelfde Jarne de kans op 2-0, maar net niet. We gingen rusten met 1-0, de thuisploeg was beter dan die van de bezoekers.

sized_DSC_0047

 

Na 47′ spelen, een één-twee nummertje van de thuisploeg. Nog een en nog eentje, maar weer net geen 2-0. Geen drie minuten later liet Gabriele Convalle zien dat hij ook nog aanwezig was. Een persoonlijke actie van hem en daar was de bevrijdende 2-0.

8′ later maakte Gaby er 3-0 van. Op het half uur kon Linda milderen tot 3-1, maar Gabriele Convalle zette de kers op de taart met een hattrick. De 4-1 was een feit.

 

Doelpunten : 18′ Jarne Nevelsteen, 1-0     47′ Gabriele Convalle, 2-0     55′ Gabriele Convalle, 3-0    74′ Linda, 3-1     90′ Gabriele Convalle, 4-1

Conclusie : De eindronde wenkt ! (R op de foto Gabriele en Jarne)