BOTER BIJ DE VIS

Een klucht van Michael Cooney in twee bedrijven onder de regie van Christine Moons.

image001Het gaat niet goed met Eric De Zwaan. Twee jaar geleden werd hij ontslagen en dat heeft hij nog steeds niet aan zijn vrouw verteld. Om de dalende inkomsten te compenseren, bedenkt hij een ingenieus plan: toen één van zijn vorige huurders naar Canada emigreerde, bleef de staat maar uitbetalingen doen op het oude adres. Daarom heeft Eric een hele reeks fictieve huurders gecreëerd en krijgt hij zo via allerlei instanties geld toegestuurd. Als echter plots de inspecteur van het departement sociale zaken aan de deur staat, is de paniek groot. Zeer tegen zijn zin zal huurder Norman zijn huisbaas uit de penarie moeten helpen. Van dan af volgen de dolste verwikkelingen, gekke misverstanden, verkleedpartijen en persoonsverwisselingen elkaar in razendsnel tempo op. Gegarandeerd een onvergetelijke avond.

Speeldata 2019 in de Parochiezaal, Vest te Herselt:

Vrijdagen: 15+22 maart & 05 april om 20u;

Zaterdagen: 16+23+30 maart & 06 april om 20u

Zondag 31 maart om 19.30 u

De acteurs zijn

achteraan (vlnr): Kim Juré – Carin Van de Velde – Koen Nys – Frans Peeters – An De Herdt – Evy Van Hout – Kathleen Gielis.     vooraan zittend: Stijn Van Den Bosch – Eddy Coolkens – Gunther Valgaeren.   Regie: Christine Moons (niet op foto)

Plaatsbespreking via e-mail : frans.peeters2@gmail.com  tel.: 014/545970  Parochiezaal Herselt, Vest 5 –  Inkom: € 8  www.toneelkringsintmaarten.be