BLAUBERG BETER DAN LAAKDALSE PLOEGEN

Voor ons was dé ploeg van het weekend in 3C buur Blauberg, nog steeds de laatste in het klassement. Een plaats die behouden blijft na de uitzege van zondag op het veld van Bouwel. Blauberg, dat na dit seizoen gaat fuseren met Herselt, won er zelfs met 1-3. Aan de Rauwstraat werd het onlangs… maar 1-2.

VV Laakdal bracht er zondag weinig of niets van terecht tegen leider Zandhoven. In de uitwedstrijd gingen de roodgelen verliezen met 3-0 , maar thuis liep die score zondag dubbel op tot 0-6. Eén van de zwaarste nederlagen ooit. Toch blijft VV nog vierde in het klassement, met evenveel punten (35) als Excelsior Vorst.

Excelsior speelde zaterdagavond 2-2 gelijk bij Herenthout en beende buur VV dus weer bij in de stand.

Netezonen speelde 0-0 gelijk bij Pulle en staat daarmee voorlopig 14de in de rangschikking van 3C.

Marnix keek naar de …

19de competitiematch : VV Laakdal – Zandhoven : 0-6

Veel ambiance en veel volk voor deze topper. Zandhoven vloog er meteen in, maar VV hield gelijke tred. Geen noemenswaardige kansen, al had VV na 10′ wel de beste kans. Bal in de 16m tegen de arm van Zandhoven-verdediger, geen penalty en dan wordt de bal nog net van de lijn gered. Jammer, maar helaas. Net voor het halfuur een corner voor Zandhoven, en de bal wordt prima ingekopt door spits Romand. 0-1. Zandhoven leek gelanceerd en net voor rusten komen de bezoeker gevleid op 0-2.

De tweede helft was amper afgetrapt of de 0-3 stond op het bord. De leiders drukten het gaspedaal in, kregen teveel vrijheid en de 0-4 was hiervan het gevolg. De 0-5 volgde ook, al was dit off-side van hier tot in Tokio ! Net voor affluiten kwam er nog de zure 0-6. De leiders deden Laakdal lijden en wonnen verdiend deze topper, zij het met ietwat overdreven cijfers.

Een match tegen de toekomstige kampioenen om vlug te vergeten !

Doelpunten : 1, 2, 3, 4, 5, 6 voor Zandhoven.

sized_DSC_0009 sized_DSC_0016 sized_DSC_0021 sized_DSC_0032 sized_DSC_0033 sized_DSC_0037